фото: , УикипедияПрезидентът Байдън смята в скоро време да обяви пълно

...
фото: , УикипедияПрезидентът Байдън смята в скоро време да обяви пълно
Коментари Харесай

Бивш директор на Пентагона: САЩ трябва да разположат повече войски в България и Румъния до Черно море, за да бъде възпряна потенциалната агресия от Русия

фото: , Уикипедия

Президентът Байдън счита в скоро време да разгласи цялостно евакуиране на американските войски от Афганистан до 11 септември.

Съединени американски щати би трябвало да разположат повече войски в България и Румъния до Черно море, с цел да бъде възпряна евентуалната експанзия от Русия. Това обяви , някогашен шеф на Пентагона по времето на Доналд Тръмп, заяви Ройтерс. В момента Еспър работи за Института за интернационално водачество “Маккейн ” към Държавния университет в Аризона, прецизира организацията, представена от .

Според военният специалист Съединени американски щати и съдружниците им би трябвало да продължат да се опълчват на Русия и да се пробват да възпират неприятното ѝ държание. Вашингтон би трябвало да се стреми да успокои европейските съдружници и да даде подтик на НАТО посредством разполагане на повече сили в Полша, “в Прибалтика, в случай че има смисъл, и места като Румъния и България, в случай че не за пост

Във вторник Съединени американски щати оповестиха, че ще усилят силите си в Германия на фона на възходящото напрежение с Русия поради Украйна. Намеренията са за разполагане на спомагателни 500 бойци, заяви новият министър на защитата Лойд Остин по време на посещаване в Берлин. Това е поврат по отношение на проектите на някогашния президент Доналд Тръмп да изтегли към 12 000 американски бойци от Германия. За сметка на това стана ясно, че президентът Байдън счита в скоро време да разгласи цялостно евакуиране на американските войски от Афганистан до 11 септември. В Бундестага обаче се обезпокоиха от новината за нарастване на контингента в Германия и оповестиха, че тя може да окуражи коренно настроените среди в Киев да стартират атака в Донбас.

 

оянно - на ротационен принцип ”, счита Еспър.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР